Afbeelding
Hanneke Bloemendaal

Prijswinnaars WK Volleybal activiteiten

Overig

Ludieke activiteiten van lokale winkeliers en Goed Bezig Oldebroek zorgen voor blije gezichten in Wezep. 

Het afgelopen jaar is er in de Veluwe Koerier (sinds kort HuisaanHuis/Veluwe Koerier) veel aandacht besteed aan het WK Volleybal Vrouwen dat op vrijdag 23 september van start is gegaan. Dit heeft alles te maken met het feit dat de gemeente Oldebroek gastheergemeente is voor het Thaise team. Goed Bezig Oldebroek heeft zich ingespannen om veel partijen te betrekken bij dit unieke gebeuren: inwoners, ondernemers, sportverenigingen, scholen en media. 

“In het centrum van Wezep en Oldebroek hebben we afgelopen zomer een speurtocht uitgezet voor volwassenen en kinderen. Ook hebben we een kleurwedstrijd georganiseerd. Leuk om te zien hoeveel inzendingen we hebben gekregen!”, aldus Rudolf Huberts. De winkeliers in Wezep hebben een winactie gehouden: elke klant ontving bij aankoop een kaartje met een code die op een website ingevuld kon worden. Zo kon direct gezien worden of er een prijs gewonnen was. Onder de mensen die hun adresgegevens hadden achtergelaten werden na afloop van de actie 10 Staatsloten, beschikbaar gesteld door CIGO Dijkman, verloot. Ebo Dijkman: “Aan het eindcijfer van elk staatslot was nog een prijs verbonden zoals VIP-kaarten voor diverse WK Volleybalwedstrijden, gesigneerde volleyballen, een gesigneerd Nederland shirt, goed gevulde wijkpakketten en drie zonnebrilpakketten van Berghorst Optiek.” Meer foto’s zijn te vinden op FB Ons Winkelcentrum.

Winnaars van de winkeliersactie zijn:
Henriët Tijssen, Fam. Huisman, Fam. Heibrink, Harry Blok, Edo Klompmaker, G.J. Grootkarzijn, Angela Frelink, B.Hogeman, Conny Boerman en B.Muis.

Winnaars van de kleurwedstrijd en puzzeltocht zijn: Meyla Kroeze, Madé van Oene, Mas de Gooijer, Mayke. Joany, Nienke en Karlijn, Linde van de Beek, Rianne van ‘t Slot, Joas Scholten en Marit Steert.

Van gesigneerde
volleybal tot uniek Nederlands shirt

Hanneke Bloemendaal

advertentie
advertentie
Afbeelding
Spaar bij Coop Vlaar Oldebroek voor koffie-, thee- en taartservies 3 uur geleden
Afbeelding
Zilveren Schoenen: ook in categorie Topscorers is spanning terug 6 uur geleden
Afbeelding
Detaillisten profiteren van decembermaand 8 uur geleden
Afbeelding
Burgercomité en Sint Nicolaasgilden bundelen de krachten 11 uur geleden
Afbeelding
Eerste trekking Decemberactie Oldebroek levert veel winnaars op 12 uur geleden
Afbeelding
Jan Slagboom uitgeroepen tot Gelderse boerenlandvogelvrijwilliger 2022 13 uur geleden
Afbeelding
SchuldHulpMaatje denkt mee om schulden te voorkomen 14 uur geleden