Voetballende kinderen
Voetballende kinderen Shutterstock

‘Jong Oranje’ bij DSV’61 weer van start gegaan

Overig

De mogelijke Frenkie de Jongs of Lieke Martens van de toekomst zijn afgelopen zaterdag in Doornspijk begonnen met trainen.
De vereniging geeft aan dat alle begin moeilijk is en om een topvoetballer te worden, moet je bij het begin beginnen. “Wij hopen uw kind enthousiast te maken voor het spel voetbal. Ook al heeft uw kind misschien minder talent, plezier staat voorop en ook bij DSV 5 hebben ze over 12 jaar nog nieuwe spelers nodig.”

Sinds het seizoen 2011/2012 is er bij DSV ’61 voor de jongste jeugd de mogelijkheid om kennis te maken met het voetballen.

Een drietal trainers gaat het geheel in goede banen leiden. “Zij zullen, tijdens een ongeveer 45 minuten durende training, proberen uw kind enthousiast te maken voor het spel. Er zullen afwisselend individuele oefeningen gedaan worden, maar ook oefeningen in teamverband.” De training wordt uiteraard, hoe kan het ook anders, afgesloten met een partijtje voetbal.

De trainingen beginnen om 10.00 uur en zijn voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Opgeven voor de kaboutervoetbaltraining, kan door contact op te nemen met een van de begeleiders. Informatie van de begeleiders is terug te vinden op de site van DSV’61.

17 en 24 september

1, 8 en 15 oktober

5, 12, 19 en 26 november

3 december

advertentie
advertentie
>