De dames van Majofique.
De dames van Majofique. Gerda Spaan

Majofique uit Wezep begint sterk aan het nieuwe wedstrijdseizoen

22 april 2024 om 13:58 Overig

Twirlvereniging Majofique is prima aan het nieuwe wedstrijdseizoen begonnen. Bij de krachtmeting in Arnhem behaalden de dames met elf optredens driemaal goud, eenmaal zilver en eenmaal brons. Het leverde zeven plaatsingen op voor de Bondskampioenschappen. Ook waren er twee No-Drop certificaten.

Djaylinn Fijn mocht als eerste van Majofique haar solo laten zien. Ze veroverde geen podiumplek, maar behaalde wel 70,60 punten in de DansTwirl Jeugd 2 Klasse en zij kreeg een No-drop certificaat (baton niet laten vallen). Melissa Vierhuis kreeg ook zo’n certificaat en zij werd eerste. Aylaine Spaan veroverde goud met haar 1-baton in de Senior Basis Klasse en plaatsingspunten voor de Bondskampioenschappen. Ook Richelle Pieters (Klasse 1-baton Senior Basis) kreeg de plaatsingspunten voor de Bondskampioenschappen. Lieke Fijn en Ysanne Westera mochten eerst als duo optreden in de Duo DansTwirl Junior Basis Klasse. Zij werden derde en behaalden de plaatsingspunten. 

Het duo Aylaine en Richelle werd eerste met 80 punten en plaatsingspunten. In de DansTwirl Junior Basis Klasse waren de solisten Ysanne Westera en Lieke Fijn aan de beurt en zij kwamen niet op het podium. Ook de solisten Aylaine en Richelle behaalden geen podiumplek, maar wel plaatsingspunten. Als laatste mocht het Jeugdteam en dat eindigde als tweede.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie