Afbeelding
Jack Aalderink

Sinterklaas heeft bezoek gebracht aan Wezep

20 november 2023 om 09:20 Maatschappelijk

Het duurt een tijdje, maar dan heb je ook wat! Sinterklaas is weer in het land en hij heeft een bezoek aan Wezep gebracht. Dat wist hij zaterdag namelijk te combineren met de landelijke intocht in Gorinchem.

Ondanks het niet al te beste weer, zat de stemming er zaterdagmiddag al vroeg in. Het Spaanse gezelschap vertrok even na 13.00 uur vanaf De Huiskamer van Wezep voor een rondrit door het dorp. Volop gezelligheid dus en de kinderen scoorden handenvol pepernoten en ander snoepgoed. In het centrum van Wezep vond daarna een prachtige Sinterklaasshow plaats met de nodige pakjes en tekeningen. Ook werd er volop gezongen door het (jonge)publiek. Dat het regende mocht de pret niet drukken. Het feest was compleet toen de kinderen te horen kregen dat ze ‘s avonds hun schoen mochten zetten. Het zorgde er zondagochtend voor dat het in menig huishouden al vroeg dag was.

Het zijn drukke weken voor Sinterklaas en zijn Pieten. Zo zijn ze komende zaterdag onder andere te gast in Oldebroek en in Hattemerbroek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie