Afbeelding
NWVfoto

Lentefair om Maranathakerk te verduurzamen levert ruim 3.100 euro op

27 maart 2023 om 12:00 Maatschappelijk

In en om de Maranathakerk aan de Bovendwarsweg in ‘t Harde is afgelopen zaterdag tussen 09.30 en 14.00 uur een zogenaamde Lentefair gehouden. 

Barry Wensink

De opbrengst wordt gebruikt om het kerkgebouw te verduurzamen. Zo was er een markt van tal van verschillende spullen. Denk aan kinderspeelgoed, boeken, bloemen en elektra. Daarnaast konden de aanwezigen gezellig een kopje koffie drinken met iets lekkers erbij. Tussen de middag waren er snacks verkrijgbaar. Het welbekende Rad van Avontuur ontbrak niet en deze editie van de Lentefair was er de mogelijkheid om de auto te laten wassen. Ook de opbrengst van deze actie gaat naar het goede doel. In totaal leverde de actiedag ruim 3.100 euro op. “Daar zijn we heel tevreden mee”, zegt Herma van de Kamp. Ze is als één van de vijf vrijwilligers betrokken bij de organisatie van het jaarlijkse evenement. “Het was gezellig en we kijken er tevreden op terug. Dank aan alle vrijwilligers, bezoekers én bedrijven die voor de sponsoring zorgden.” 

In principe wordt de Lentefair jaarlijks gehouden in maart. Vanwege corona werd vorig jaar afgeweken van deze traditie. Toen vond het in mei plaats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie