Afbeelding

Eerste Goed Bezig jaarverslag 2022 overhandigd aan Erben Wennemars

23 maart 2023 om 12:43 Maatschappelijk

De buurtsportcoaches van Goed Bezig Oldebroek werken aan een gezonde en actieve leefstijl voor inwoners van de gemeente Oldebroek. In hun jaarverslag 2022 geven zij inzicht in hun werkzaamheden. Het eerste exemplaar werd 22 maart uitgereikt aan voormalig topschaatser Erben Wennemars.

Erben nam het verslag in ontvangst tijdens een thema-avond waar met beweegaanbieders en maatschappelijke organisaties werd nagedacht over een nieuw vierjarig actieplan van het Sportakkoord en de buurtsportcoaches van Goed Bezig Oldebroek. Hij gaf aan onder de indruk te zijn van de resultaten ende aanpak in Oldebroek en moedigde aan om vooral zo door te gaan.

Vanwege het 10-jarig bestaan van de buurtsportcoach in de gemeente Oldebroek werd het jaarverslag deze keer niet alleen digitaal verspreid, maar ook gedrukten bezorgd bij netwerkpartners. Rudolf Huberts is coördinator van Goed Bezig Oldebroek en kartrekker van het Lokaal Sportakkoord Oldebroek. Hij is trots op het resultaat: “Fantastisch om te zien wat er bereikt is in de afgelopen jaren.Want naast het jaar 2022 blikken we ook terug hoogtepunten uit de voorbije tien jaar.” Het verslag is een interactief document met veel linkjes naar extra informatie, foto’s en video’s. “Extra speciaal zijn de hoofdstukken waarin we terugblikken onze rol als gastgemeente tijdens het WK Volleybal en de resultaten van de eerste drie jaar Lokaal Sportakkoord”, aldus Huberts.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie