Ruim aanbod bij de Speelgoedbeurs. Foto: Hanneke Bloemendaal
Ruim aanbod bij de Speelgoedbeurs. Foto: Hanneke Bloemendaal Hanneke Bloemendaal

Speelgoed voor een klein prijsje bij de Huiskamer van Wezep

Maatschappelijk

Deze en volgende week is er tijdens openingstijden van de Huiskamer van Wezep nog Speelgoedbeurs. Er is veel keus in goed speelgoed en mooie spellen tegen kleine prijsjes.

In aanloop naar 5 december heeft het team van de Huiskamer van Wezep een speelgoedinzamelactie op touw gezet met een tweeledig doel. “Met deze actie hopen we dat ieder kind in deze dure tijd toch een cadeautje krijgt voor Sinterklaas”, aldus Liesbeth Smit van de Huiskamer van Wezep. “Het speelgoed dat we ingezameld hebben is door ons gecontroleerd op bruikbaarheid. Het is compleet en schoon. Het aanbod is heel breed en varieert van speelgoed voor kinderen van verschillende leeftijden tot allerlei spellen en van knutselartikelen tot puzzels. De actie is niet alleen duurzaam, omdat het speelgoed wordt hergebruikt, het levert voor ons als Huiskamer ook wat op. We krijgen namelijk geen subsidie, maar hebben wel te maken met stijgende energieprijzen. Heel fijn dat er in de afgelopen weken zoveel speelgoed en spellen gedoneerd zijn.”

De Speelgoedbeurs deze en volgende week nog te bezoeken tijdens de openingstijden van de Huiskamer van Wezep: dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Er is geen pin, dus er moet contant betaald worden.
Huiskamer van Wezep, Meidoornstraat 20, 8091 JX Wezep.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Voorbeschouwing op het zaterdagvoetbal: kraker voor koploper WHC, streekderby tussen Noord Veluwe Boys en ‘t Harde 4 uur geleden
Afbeelding
Boomfeestdag in Wezep 5 uur geleden
Afbeelding
Voetbalacademie PEC Zwolle geeft uitleg 7 uur geleden
Afbeelding
Tuinlezing door Romke van de Kaa 7 uur geleden
Afbeelding
Winnend ontwerp textielcontainers onthuld 7 uur geleden
Afbeelding
Elburgers doen mee aan Muskathlons in Ghana 30 nov, 11:38
Afbeelding
Vocal Match uit Oldebroek zoekt nieuwe pianist: ‘We denken in mogelijkheden’ 30 nov, 08:05