Afbeelding

DE koffiepuntenactie Lionsclub voor Voedselbank succesvol

7 maart 2024 om 06:00 Maatschappelijk

Na een oproep van de Lionsclub Elburg-Oldebroek aan de inwoners van de gemeenten Elburg en Oldebroek is weer een groot aantal van Douwe Egberts koffiepunten in de daarvoor bestemde dozen bij de supermarkten gedeponeerd. In totaal bijna 730.000 DE koffiepunten; goed voor 1176 pakken Douwe Egberts koffie.

Die pakken koffie zijn door Jan Rijk de Waal en Frits Jautze van het bestuur van de Lionsclub Elburg-Oldebroek overhandigd aan Henk de Groot en Anneke Wegh van de Voedselbank Elburg-Oldebroek ( zie foto). Verspreiding van de pakken door de Voedselbank vindt door het jaar plaats naar gezinsgrootte en werd uitgereikt aan de cliënten. De pakken koffie zijn zeer welkom als aanvulling op de voedselpakketten.

De Lionsclub en de Voedselbank bedanken iedereen die de koffiepunten zo trouw verzameld en ingeleverd heeft. Ook dank aan alle supermarkten Boni, Jumbo en Plus in Elburg, Boni en Plus in Oldebroek, Boni en Plus in Wezep, Boni en Albert Heijn in ’t Harde en de Spar in Doornspijk die genegen waren om de inzamelingsdozen in hun winkels te plaatsen.

In december van dit jaar vindt herhaling van de inzamelingsactie plaats. Met de oproep alvast weer de DE koffiepunten te gaan sparen.

Op de foto (v.l.n.r.) Frits Jautze, Anneke Wegh, Henk de Groot en Jan Rijk de Waal

Website: www.elburgoldebroek@lions.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie