Afbeelding
eigen foto

Er op uit met de duofiets van SWO, gewoon doen.

1 juni 2023 om 18:29 Lokaal Deel je nieuws

DUO-fietsen van SWO

Ouderen die tot de doelgroep van SWO behoren kunnen gratis gebruik maken van deze fietsen maar uiteraard ook andere doelgroepen die tijdelijk of permanent niet in staat zijn om zelfstandig te fietsen, mogen gebruik hiervan maken.

Het is een geweldige manier om te genieten van fijn bewegen in de buitenlucht. En voor sommige mensen is dat de enige manier om er nog op uit te kunnen gaan.

Het is bedoeld voor mensen die dus niet zelfstandig kunnen fietsen zodat ze met iemand die dat wel kan, samen op pad kunnen gaan.

Aanmelden hiervoor kan bij de gastvrouwen aan de balie in de Brinkhof op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Dit kan ook via e-mail: duofietsenswo@gmail.com.
Telefonisch via (038) 376 27 16, eveneens op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Bij aanmelden dient men op te geven wanneer men over de fiets wil beschikken. We hebben er een voor Oldebroek en een voor Wezep dus in beide kernen is de mogelijkheid om er een te lenen. Wanneer men zich aanmeldt wordt duidelijk verteld wat de procedure is.

Een ding is zeker: is men eenmaal een keer met de duofiets op pad geweest, dan wil men er vaker van genieten! Gezond in de buitenlucht in beweging, goed voor lichaam en geest😉

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie