Berends Bouwadvies overhandigt reclameborden aan VSCO'61
Berends Bouwadvies overhandigt reclameborden aan VSCO'61 Jack Aalderink fotografie

Berends Bouwadvies nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61.

27 oktober 2023 om 21:55 Algemeen Ingezonden

VSCO’61 heeft deze week Berends Bouwadvies uit Oosterwolde als nieuwe reclamebordsponsor verwelkomd. Gerrit Berends, directeur en eigenaar, overhandigde op sportpark De Heughte de modern gestylde reclameborden aan het enthousiaste VSCO’61-sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Als blijk van dank en waardering voor de steun aan de club kreeg Berends Bouwadvies een fraai bloemstuk en werd het bouwadviesbureau veel succes toegewenst.

Berends Bouwadvies is een allround onafhankelijk bouwadviesbureau dat werkt voor particulieren, vastgoedeigenaren, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en overheden. Ze geven advies op het gebied van bouw, vastgoed en projectontwikkeling. Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring in projectontwikkeling, bouw en vastgoed, biedt Berends Bouwadvies een breed relevant netwerk in Midden Nederland. Ze zijn deskundig, praktisch en laagdrempelig, en helpen u efficiënt tot de gewenste bouwoplossing te komen, inclusief haalbaarheidsstudies, principeverzoeken, conceptontwikkeling, vastgoedadvies, aan- en verkoopbegeleiding, verhuurbegeleiding, beleggingen, beheer en optimalisaties.

De drive van Berends Bouwadvies is om de toekomst een beetje mooier te maken, of het nu gaat om een fijn huis, een prettige werkomgeving, een mooie winkel of een goede praktijkruimte voor de klanten. Ze hebben bijvoorbeeld meegewerkt aan het prachtige project Hart van Oosterwolde in opdracht van VSCO’61-hoofdsponsor Prins Bouw uit ’t Harde.

Berends Bouwadvies draagt de sport ook een warm hart toe. Deze week begroette VSCO’61 de onderneming als nieuwe reclamebordsponsor. Gerrit Berends overhandigde op sportpark De Heughte de modern gestylde reclameborden aan VSCO’61-sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Als dank kreeg Berends Bouwadvies een fraai bloemstuk en werd het bouwadviesbureau veel succes toegewenst.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie