Kinderen kunnen in de herfstvakantie naar S.V. 't Harde.
Kinderen kunnen in de herfstvakantie naar S.V. 't Harde.

Rabobank voetbaldagen bij S.V. ‘t Harde

27 september 2023 om 09:03 Activiteiten

S.V. ‘t Harde houdt in de herfstvakantie een voetbal-driedaagse. Deze wordt gehouden op; dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober. 

De vereniging doet uit de doeken wat er gedurende deze dagen allemaal te doen is: “Op dinsdag starten wij om 13.00 uur en de overige dagen starten wij om 10.00 uur ’s morgens. Het programma duurt elke dag ongeveer tot 15.30 uur en deelname is wederom gratis. Er worden diverse voetbalactiviteiten georganiseerd door onze trainers. Deze voetbaldagen zijn speciaal voor kinderen vanaf 6 tot en met 13 jaar. Het complete programma wordt nog bekend gemaakt.”

De voetbalvereniging geeft verder aan dat iedereen mee mag doen aan deze activiteiten, óók wanneer je geen lid bent. Er is al de mogelijkheid om je alvast aan te melden voor de driedaagse. Dit kan per e-mail door je naam, telefoonnummer van je ouders en leeftijd door te geven via toernooicommissie@svtharde.nl. “De laatste keer was het zo druk dat wij een maximum aantal deelnemers hebben moeten instellen”, besluit de organisatie. Meer informatie: www.svtharde.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie