Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Shutterstock

Gezond en Actief Leefstijlmarkt voor 65 plussers in Oldebroek

14 september 2023 om 16:09 Activiteiten

Goed Bezig Oldebroek houdt vrijdag 22 september samen met Stichting Welzijn Ouderen(SWO) en Fysiotherapie De Akker een leefstijlmarkt speciaal voor inwoners die willen werken aan een gezondere en gelukkigere leefstijl. 

De markt staat in het teken van gezond en vitaal oud(er) worden en is voor 65-plussers. Op deze middag kunnen zij op de leefstijlmarkt contact leggen met professionals op het gebied van gezondheid, voeding, bewegen en welzijn. Zij voorzien bezoekers van tips voor het aanmeten of behouden van een actieve leefstijl en het omgaan met gezondheidsuitdagingen. Naast de leefstijlmarkt zijn er dit jaar ook gratis sport- en beweegworkshops, zoals wandelend voetbal, racketsport en valpreventie. De leefstijlmarkt en beweegworkshops zijn gratis te bezoeken. 

Voor de beweegworkshops is aanmelden mogelijk via www.oldebroek.nl/vitaal Op de parkeerplaats naast De Kamphal zet organisatie Doortrappen een fietsparcours uit om de fietsvaardigheid te testen. Het programma vindt plaats tussen 14.00 en 18.00 uur. Info:06-19498901.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie