Diny, Heleen en Agnes. Foto: Hanneke Bloemendaal
Diny, Heleen en Agnes. Foto: Hanneke Bloemendaal Hanneke Bloemendaal

Vrouwendag bij De Klinker in Wezep

6 september 2023 om 14:15 Activiteiten Tips van de redactie

In de Klinker, buurthuiskamer van het Leger des Heils, in Wezep wordt op zaterdag 30 september een Vrouwendag gehouden.

Hanneke Bloemendaal

De centrale insteek van de op handen zijnde Vrouwendag is ontmoeting: de drukte van alle dag los laten en in een ontspannen setting nieuwe contacten opdoen.
Wim Rouw, missionair werker vertelt hoe het idee om een Vrouwendag te organiseren is ontstaan: “Zowel van bezoekers van onze buurthuiskamer als vanuit collega instellingen kregen wij signalen dat er behoefte is aan dag waarop vrouwen elkaar kunnen ontmoeten. Van Diny kreeg ik vervolgens een flyer van het nieuwe bedrijf van Agnes Kroes, die ik al heel lang ken. Zij geeft als zelfstandig coach via de TotalBalance methode richting aan mensen die daar behoefte aan hebben. Dat die informatie op mijn pad kwam, zag ik als een stukje leiding van boven. Ik vond haar bereid om samen met Diny Lokhorst, Heleen Zielhuis en Marianne Kroeze de organisatie op zich te nemen.”
Agnes: “Het belooft een inspirerende dag te worden waarbij vrouwen van alle leeftijden welkom zijn. We beginnen de dag met inloop om 9.45 uur om elkaar te ontmoeten, waarna we om 10.30 uur van start gaan. We zullen samen een aantal bekende christelijke liederen zingen onder muzikale begeleiding, waarna ik zal spreken. Het thema is ‘ Kom bij jezelf’. Om dit thema meer kracht te geven, volgt er een creatieve opdracht. Dan is het tijd voor een geheel verzorgde lunch met soep en broodjes, waarna we samen gaan bekijken wat er uit de creatieve opdracht is gekomen. Rond 15.00 uur zullen we de dag afsluiten.” Diny vult aan: “De dag is vrij toegankelijk, maar om de kosten te dekken zal er een collecte zijn.”
Aanmelden voor de Vrouwendag op 30 september is, in verband met  inkopen voor de lunch, noodzakelijk. Dit kan tot en met 23 september via WhatsApp: 06-48202150.

Buurthuiskamer de Klinker bevindt zich aan de Klimopstraat 1 in Wezep.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie