Het mannenkoor bestaat in 2023 zestig jaar.
Het mannenkoor bestaat in 2023 zestig jaar.

Christelijk Mannenkoor ’t Harde e.o. viert feest met jubileumconcert

31 mei 2023 om 14:07 Activiteiten

Christelijk Mannenkoor ‘t Harde bestaat zestig jaar. Alle reden om flink uit te pakken tijdens een jubileumconcert op 10 juni in de Grote Kerk in Elburg.

CMK ’t Harde e.o. telt momenteel ruim 100 leden. De leden van het Mannenkoor komen uit de gehele regio: Van Nunspeet tot Oosterwolde, van Lelystad tot Heerde. Het mannenkoor staat onder leiding van dirigent Henk van der Maten. Het koor verleent zeer regelmatig medewerking aan concerten en zangavonden. Hoogtepunten voor het koor zijn ieder jaar het voorjaarsconcert en het kerstconcert in Oldebroek.

Het koor viert haar 60-jarig jubileum officieel op zaterdag 10 juni aanstaande tijdens een jubileumconcert in de Grote Kerk van Elburg. De aanvang van dit concert is 19.30 uur. Johan van der Graaf zal het orgel bespelen. Het orgel van de Grote Kerk is nét voor het concert weer uit de steigers, een extra reden om te komen luisteren en kijken. Marco van der Graaf speelt op de vleugel.
Daarnaast werken ook trompettisten Arjan en Edith Post mee aan het concert.

Tijdens het concert worden ook de nieuwe pakken van de koorleden gepresenteerd. De toegang is gratis, er is wel een collecte voor de onkosten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie