Elvis E.
Elvis E. Handy Tims Fotografie

Uitnodiging voor deelname aan projectkoor Mega Praise Festijn

22 mei 2023 om 09:21 Activiteiten

In de grote feesttent van het Mega Piraten Festijn aan de Stationsweg in Oldebroek wordt op donderdag 31 augustus een Praise-avond gehouden. 

Tijdens de Praiseavond zal het gospelkoor Higher Level uit Kampen optreden, begeleid door een professionele band. Ook dit jaar weer zal er een grote naam uit de gospel wereld optreden: Elvis E (voluit Ediagbonya). Elvis E is in 2004 vanuit Nigeria naar Nederland gekomen als zendeling met een speciale missie om muzikaal bij te dragen in Nederlandse kerken. Hij staat bekend om zijn swingende toegankelijke muziek met een duidelijke boodschap.
De organisatie van het event is in handen van de Interkerkelijke Evangelisatie Commissie Oldebroek, bestaande uit leden van de Gereformeerde Gemeente, Hervormde Gemeente, Luctor et Emergo en de Vrije Evangelische Gemeente uit Oldebroek. Op deze avond wordt ook een projectkoor gevormd. Wie het leuk vindt om samen met Higher Level, de professionele muzikanten en Elvis E enkele nummers ten gehore te brengen, kan mailen naar: projectkoormpf@gmail.com. Graag vermelden: naam, telefoonnummer en stempartij/-bereik (indien bekend). Tegen een onkostenvergoeding van 15 euro wordt er twee avonden gerepeteerd op 29 juni en 30 augustus onder professionele begeleiding. De muziek wordt toegestuurd om thuis te oefenen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie