Afbeelding
Foto: Jack Aalderink

Carnavalsvierders gaan los in De Bouwakker in Hattemerbroek

20 februari 2023 om 11:54 Activiteiten Tips van de redactie

Wie denkt dat carnaval alleen iets is voor het zuiden van Nederland die heeft het mis. In Wezep en Hattemerbroek kunnen ze er ook wat van. Dat bleek bijvoorbeeld zaterdagavond tijdens de bijeenkomst van De Tolhekkers in ‘residentie’ De Bouwakker in Hattemerbroek.

Barry Wensink

Het zijn drukke dagen voor de feestvierders, want een avond eerder waren ze te gast in Epe voor carnaval voor mensen met een beperking. Zaterdag ging het dak er zo ongeveer af en werd volop feest gevierd. Er was live muziek van Woodworks en DJ Marijn liet ook van zich horen. Een dag later was er een woord en communiedienst in de kerk in Hattemerbroek. Er was in het weekend ook volop tijd voor het zogenaamde kindercarnaval. 

Maandagmiddag, wordt een bruidspaar in het onecht verbonden door een trouwambtenaar. ‘s Avonds gaan opnieuw alle remmen los tijdens het boerenbal. Na morgenavond kunnen de leden van De Tolhekkers, maar ook alle andere carnavalsvierders, afkicken en moeten ze weer een jaar geduld hebben. Deze dinsdag is er vanaf 20.30 uur in De Bouwakker een carnavalsavond, inclusief haringhappen. Opnieuw gaat DJ Marijn zorgen voor meer dan voldoende muzikale klanken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie