Het Boerderijmuseum in Oldebroek.
Het Boerderijmuseum in Oldebroek. eigen foto

Boerderijmuseum eind november in wintersfeer

Activiteiten

Boerderijmuseum De Bovenstreek houdt zaterdag 26 november van 11.00 tot 19.0 uur de activiteit ‘Boerderijmuseum in wintersfeer’. Een commissie heeft de plannen voor dit evenement uitgewerkt. Gedurende de dag zijn er muzikale optredens van diverse uitvoerenden (o.a. Kithara, het Urker mannenduo en popformatie MIX). 

De winterse markt met allerlei uitéénlopende kramen wordt aangevuld met diverse attracties. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Natuurlijk wordt alles aangekleed in een winterse (kerst)sfeer. “Wat we van plan zijn is nieuw voor het Boerderijmuseum en als we het goed neerzetten met een leuk en sfeervol programma zijn we ervan overtuigd dat we veelbezoekers gaan trekken”, aldus de organisatie.

Ook amateur muzikanten en zangers zijn welkom en mogen zelf’de pet’ leggen. De muziek en liederen zijn vooral in kerstsfeer. Ze kunnen zich aanmelden via 0525-631457 of info@boerderijmuseum.nl Om er een gezellige en goedbezochte markt van te maken wil het Boerderijmuseum de toegangsprijzen laag houden. Zo is de toegang voor kinderen t/m 12 jaar gratis en vanaf 13 jaar 2,50 euro.

Het is de bedoeling om in en rond het Boerderijmuseum kramen in te richten die te huur zijn voor 35 euro per stuk. Dat is een kraam van 4 meter met dakje. De standhouders wordt gevraagd deze kramen in te richten in winter(kerst)sfeer. De catering wordt verzorgd door het Boerderijmuseum.

Aanmelden voor een kraam via 052563 1457 of info@boerderijmuseum.nl

advertentie
advertentie
>