Optreden van o.a. Ancora. Foto: ©MTB Streetrace Oldebroek
Optreden van o.a. Ancora. Foto: ©MTB Streetrace Oldebroek Teun de Koning | Lukassen Produkties

Gratis Oranjefestijn in Oldebroek op Koningsdag

6 april 2024 om 12:00 Activiteiten

Koningsdag 2024 wordt in Oldebroek gevierd met een tweedaags programma boordevol muziek en activiteiten voor jong en oud.

Het programma in Oldebroek ziet er als volgt uit: op vrijdag 26 april van 20.00 uur tot 24.00 uur is er Boerenrock in de feesttent op het Kulturhusplein in Oldebroek met Mooi Wark, DJ Martijn Westerink en Høken met de Heinoos. Kaarten in de voorverkoop kosten 25 euro, aan de kassa 30 euro. Voorverkoopadres PLUS Oldebroek en online: www.streetraceoldebroek.nl/oranjefestijn.

Het programma op Koningsdag start om 9.30 uur met een rondgang door CMV Concordia. Om 10.00 uur aankomst bij verzorgingstehuis de Hullen, hier is ook uitreiking van gratis kaartje voor ijs en limonade. Daarna gaan kinderen, ouders en Concordia naar het Kulturhusplein. Om 10.30 uur is er een aubade in de feesttent in het bijzijn van afvaardiging college B&W Gemeente Oldebroek.

Oranjemarkt

Van 9.00 tot 17. 00 uur is er Oranjemarkt naast het Kulturhusplein aan de Stouwdamsweg. Reserveren kan bij Erwin Doornewaard via 06-155 45 124 of erwin_doornewaard@hotmail.com. Gedurende de dag zijn er dansoptredens door SOS Oldebroek en vele attracties en spelletjes voor kinderen zoals rijden op een rodeostier, funwheels circuit en 4 funwheels, escape game the bank, airhockey tafel, koe melken, eendjes vangen, springkussens. Van 14.00 tot 16.00 uur is er lasergamen in het Oldebroekerbos en een demonstratie boogschieten verzorgd door het Buitencentrum Oldebroek. Opgave voor het lasergamen kan tot en met 25 april via info@oranjeverenigingoldebroek.nl 

Muziek

Van 15.00 tot 23.00 uur is er muziek in de muziektent op het Kulturhusplein in Oldebroek: in willekeurige volgorde Jannes, Ancora, Belinda Kinnaer, IJsselduo, Jolanda ten Hoven, Harten 10, Dikdakkers en Boer Bennie. DJ’s Edgar Kolkman en Dries Smit gaan er samen met de artiesten een groot Oranjefeest van maken. Het Oranjefestijn is op zaterdag 27 april gratis toegankelijk.

Koningsdag in Oldebroek wordt georganiseerd door de Chr. Oranjevereniging Oldebroek in samenwerking met Stichting MTB Streetrace Voor actuele informatie: www.streetraceoldebroek.nl/oranjefestijn. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie