Speuren op de Wezepsche Heide.
Speuren op de Wezepsche Heide.

Kerst & Nieuwjaar: ga op avontuur met Goed Bezig Oldebroek

21 december 2023 om 06:00 Activiteiten

Buurtsportcoach Kevin Scholten van Goed Bezig Oldebroek gaf op woensdag 20 december het startschot voor een avontuur bij parkeerplaats de Vuursteenberg aan de Keizersweg in Wezep. Het betrof de aftrap van de Goed Bezig Caching Kerst- en Nieuwjaarseditie, een beweegactiviteit voor het hele gezin, op de Wezepsche heide. Een zoektocht waarbij je aan de hand van een landkaart op de telefoon caches (bordjes met QR code) moet zoeken.

Deze keer hangen de caches op de Wezepsche Heide. “De activiteit is gebaseerd op geocaching”, legt Buurtsportcoach Kevin Scholten van Goed Bezig Oldebroek uit. “Dit is een buitenactiviteit en een spel waarbij je via een telefoon met GPS-functie overal ter wereld op zoek kunt gaan naar zogenaamde caches. Goed Bezig heeft hier hun eigen variant op bedacht.” Op de Wezepsche Heide zijn overal caches (bordjes) verstopt. Aan de hand van een digitale landkaart kan iedereen op zoek naar circa 15 caches die elk een letter opleveren. Bedoeling is om alle letters te verzamelen en er een zin van te maken. Onder alle inzendingen worden leuke prijsjes door Goed Bezig uitgereikt.

Meedoen

Het is een gratis activiteit, om het buitenspel te kunnen spelen is alleen een telefoon met QR-code scanner nodig. Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Ga www.goedbezigoldebroek.nl en doe mee met het allerleukste buitenspel van Oldebroek en omstreken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie