Zo'n 300 volle dozen worden naar Oekraïne gebracht.
Zo'n 300 volle dozen worden naar Oekraïne gebracht.

Succesvolle inzamelactie St. Imara

27 oktober 2022 om 10:29 Achtergrond

Stichting Imara uit ‘t Loo hield onlangs een inzamelingsactie voor Oekraïne, die zeer succesvol verlopen is.

“We willen iedereen heel hartelijk bedankten voor de hulp aan de inzamelingsactie”, laat Betsy Klompmaker weten, die samen met haar man Edo, Dinie en Gerrit Wensink en Monique en Aalt Wensink het team achter Stichting Imara vormt. “We zijn overweldigd door het aanbod. We hebben maar liefst 300 dozen kunnen vullen met allerlei goederen. Ook hebben we het mooie bedrag van 1440 euro ontvangen aan giften. Daar zijn we erg blij mee.”
De stichting ondersteunt al zo’n 25 jaar vele projecten in Oekraïne en heeft diverse contactpersonen in het land. “De winter, die daar veel kouder en harder is dan bij ons, staat voor de deur, terwijl de voorraden opraken. Ook is er gebrek aan brandhout. Daarom zijn wij een inzamelingsactie gestart. Het is nog steeds mogelijk om een gift te doen. Voor 20 euro wordt een gezin voor één maand aan eten geholpen. Geld voor brandhout is ook nog steeds nodig.” Het rekeningnummer van Stichting Imara is NL45 RABO 0115511695.
Betsy besluit: “Wie winterkleding, slaapzakken, luchtbedden, laarzen en schoenen over heeft, kan deze op zaterdag 5 november tussen 9.30 uur en 15.00 uur inleveren bij de Ontmoetingskerk, van Galenstraat 1 in Hattem.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie