De markt trekt altijd veel belangstellenden.
De markt trekt altijd veel belangstellenden. HCK

Elektronica vlooienmarkt in MFC Aperloo in ‘t Harde

20 februari 2024 om 10:30 Achtergrond

De afdeling Noord Oost Veluwe van de landelijke Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek (VERON) houdt zaterdag 24 februari voor alweer de 26e keer de Elektronica Vlooienmarkt. 

Deze markt wordt gehouden in de meer dan 1000 vierkante meter grote sporthal van MFC Aperloo in ‘t Harde waar ruim 220 meter aan kramen opgesteld is. Op deze Elektronica Vlooienmarkt worden nieuwe en gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland, Duitsland en België Er is een groot aanbod van spullen die op de één of andere manier met elektronica te maken hebben.

Voor de radio hobbyisten zijn er allerlei spullen te koop variërend van antennes, kabels, meetapparatuur en voedingen tot allerlei soorten transceivers, porto`s.

De zelf bouwende elektronica hobbyist wordt niet vergeten door het grote aanbod van losse onderdelen en (sloop)apparaten. Zo zijn er voor computers, laptops, componenten en accessoires verkrijgbaar. Ook op het gebied van Arduino, raspberry pie,shield en accessoires is er voldoende te vinden en dat vaak voor gunstige prijzen.

Allerlei soorten led verlichting, led strips, zaklantaarns, telefoonladers, gereedschap en vele andere zaken worden eveneens te koop
aangeboden. Gezien de grote opkomst vorig jaar zijn er nu twee kassa`s om de doorloop te versnellen.

De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 4 euro.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie