Afbeelding

Overlast en vernielingen op Meidoornplein in Wezep

3 juni 2023 om 13:24 Overig

Op het Meidoornplein in Wezep was in de nacht van vrijdag op zaterdag sprake van overlast en vernielingen. Dat bericht is vanmorgen geplaatst op het Twitteraccount ‘Wijkagenten Oldebroek’.

“Weer klachten gehad van overlast en vernielingen op het Meidoornplein. Onder andere veel afval en vernielingen van plantenbakken. Camera’s gaan bekeken worden.” 

In een volgend bericht wordt verwezen naar de foto zoals die bij dit artikel staat: “Eén van de ‘stoere’ personen die er verantwoordelijk voor is. Je zou een klein kind verwachten, maar niets is minder waar. Mocht u de persoon in combinatie met de scooter kennen dan hoor ik graag van u.”

De ondernemers reageren op Facebook (’Ons Winkelcentrum’): “Wat ontzettend triest dat er altijd weer mensen zijn die niet van andermans eigendommen kunnen afblijven en het nodig vinden om vernielingen aan te richten in Ons Winkelcentrum. Als ondernemers zijn we trots op Ons Winkelcentrum en we doen er veel aan om het mooi en opgeruimd te houden.Wellicht zijn de daders zo stoer om zich te melden bij een van de winkeliers?”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie