Nieuw drumstel voor David
Nieuw drumstel voor David eigen foto

Stinchting Promotie Oosterwolde ondersteunt verenigingen

29 april 2024 om 13:50 Algemeen Ingezonden

Na het klinkende succes van de Superloterij ter ondersteuning van de realisatie van Hart van Oosterwolde is gezocht naar middelen om verenigingen in Oosterwolde structureel te ondersteunen. Hiervoor is de Stichting Promotie Oosterwolde opgericht, die o.a. de exploitatie verzorgt van het digitale reclame/informatiebord in Oosterwolde. 

Met de inkomsten uit die activiteiten wil de stichting ondersteuning bieden aan verenigingen en stichtingen met maatschappelijke doelstellingen in Oosterwolde. Ook is er een groots opgezet Kerstconcert georganiseerd ter ondersteuning van de activiteiten van Muziekvereniging David. Met de diverse opbrengsten konden een aantal wensen van de Chr. Muziekver, David worden vervuld. Tijdens hun voorjaarsconcert een paar weken geleden werd een piano, een nieuw drumstel en een waardecheque van € 3.000,00 aangeboden. Voorzitter Steert dankte het bestuur van St. Promotie Oosterwolde door in zijn openingswoord te onderstrepen hoe belangrijk het is voor het voortbestaan van de muziekvereniging dat de samenleving en bedrijfsleven op deze manier de schouders er onder zetten. 

Nanne Schoonhoven, Henk van Os en Gerrit Jan Veldhoen, bestuur van Stichting Promotie Oosterwolde gaven te kennen de activiteiten te willen uitbreiden om zodoende meer verenigingen in Oosterwolde financieel te kunnen ondersteunen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie